..
..
..
..
..
 
    SIDE STAR HOTEL /  AI Side
www.hotelsidestar.com

KONUM: Otel, tatil beldesi Side’ de, hafif eğimli kumlu plajında ve tarihi şehir merkezine sadece yaklaşık 1 km (sahilden) mesafede yer almaktadır.

 

TESİS: Sevilen ve orta düzeyin üstünde bu otelin 5 katında toplam 203 odası mevcuttur. Müşterilerine 2 asansör, hoş dekore edilmiş bir lobi ve resepsiyon, lobi bar, restoran, barlar, TV köşesi, çeşitli mağazalar, mini market, kuaför, disko ve kapalı yüzme havuzu sunmaktadır. Dış alanda ayrı çocuk havuzlu yüzme havuzu bulunmaktadır. Şezlong, minder ve şemsiye havuzda ve plajda ücretsiz olarak sunulmaktadır.

 

ODALAR: Tüm odalar konforlu ve modern dekore edilmiştir ve banyo/WC, saç kurutma makinesi, telefon, klima mini bar (su hariç, tüm içecekler ücretlidir), kasa (ücretli), müzik kanallı uydu TV ve balkon veya teras.

 

AKTİVİTELER: Ücretsiz: Küçük tenis kortu (gün içinde), masa tenisi, fitness merkezi, sauna, hamam, gündüz ve gece animasyonlar. Ücretli: Bilardo, sağlık kulübü, wellness, masaj ve plajda özel şirketler tarafından sunulan su sporları.

 

KONAKLAMA: Her şey dahil: Açık büfe kahvaltı, öğle ve akşam yemeği, geç kahvaltı, öğleden sonra çay, kahve ve kek,  kardeş oteli Side Star Park’ta haftada bir kez plaj restoranında yemek (Balık restoran; rezervasyonlu), 10:00-24:00 saatleri arası her türlü yerli alkollü ve alkolsüz içecekler. 10:00-17:00 saatleri arasında plaj restoranda her şey dahil. Ücretli hizmetler: İthal içecekler, kokteyller, taze sıkılmış meyve suları, alakart restoran, tıbbi bakım ve hizmetleri, çamaşırhane, telefon, faks.