..
..
..
..
..
 
    SARAY REGENCY HOTEL /  AI Manavgat
www.sarayregency.com.tr

KONUM: Otel, tatil merkezi Titreyengöl’ de bulunmaktadır. İnce çakıl taşlı plaja yaklaşık 250 m, Side ve Manavgat’ a yaklaşık 5 km (düzenli olarak minibüs bağlantıları mevcuttur) ve Antalya havalimanına yaklaşık 75 km mesafededir. 

 

TESİS: Otel 4 kattan oluşmaktadır ve toplam 196 odası mevcuttur. Misafirlerine resepsiyon, lobi, lobi bar ve oturma imkanları, TV köşesi, 3 asansör, lobide kablosuz internet bağlantısı, restoran, spesiyalite restoran, havuz/snack bar, disko, çeşitli mağazalar, çocuk oyun parkı, ayrı çocuk havuzlu yüzme havuzu ve su parkı sunmaktadır. Şezlong, minder, havlu ve şemsiyeler havuzda ve plajda ücretsiz olarak sunulmaktadır.  

 

ODALAR: Tüm odalarda halı zemin, banyo/WC, saç kurutma makinesi, telefon, kasa (ücretli), klima (merkezi sistem/limitli saatlerde), müzik kanallı uydu TV, mini bar (su ve maden suyu günlük konulur) ve balkon.

 

AKTİVİTELER: Ücretsiz: Tenis kortu (gün içinde), masa tenisi, jakuzi, fitness odası, oyun odası, dart, lobide kablosuz internet bağlantısı, plaj voleybolu, gün içinde animasyon programları ve gece eğlenceleri. Ücretli: Işıklandırmalı tenis kortu, bilardo, internet kafe, hamam, sauna, masaj, kese, plajda özel şirketler tarafından sunulan su sporları.

 

KONAKLAMA: Her şey dahil: Açık büfe kahvaltı, öğle ve akşam yemeği, geç kahvaltı, snack, öğleden sonra çay, kahve ve kek, gece yarısı çorba, konaklama süresince spesiyalite restoranında bir yemek, 10:00-24:00 saatleri arasında her türlü yerli alkollü ve alkolsüz içecekler. Ücretli hizmetler: Tüm ithal içecekler, tüm şişeli içecekler, taze sıkılmış meyve suları, dondurma, Türk kahvesi, espresso kahve, telefon, faks, tıbbi bakım ve hizmetleri.