..
..
..
..
..
 
    ORFEUS PARK HOTEL /  AI Manavgat
www.orfeusparkhotel.com

KONUM: Konforlu bir otel ve Çolaklı’ da, Side’ ye 9 km ve Antalya havalimanına 55 km mesafede bulunmaktadır. İnce kumlu plaj, otelden yürüme mesafesiyle birkaç dakikada ulaşılabilir (yaklaşık 350 m) ve ücretsiz gidiş geliş servis mevcuttur.  

 

TESİS: Otel’ de bir ana bina, açık terası da bulunan klimalı restoran binası ve 6 ilaveli ek binada olmak üzere toplam 300 oda bulunmaktadır. Otel müşterilerine resepsiyon, lobi, lobi bar, havuz/snack bar, plaj bar, restoran, disko, hamam, sauna ve kuaför. Bahçe alanında su kaydıraklı ve çocuk havuzlu yüzme havuzu Küçük misafirler için çocuk oyun parkı ve çocuk kulübü (4-12 yaş) mevcuttur. Şemsiye, şezlong ve minder plajda ve havuzda ücretsiz olarak sunulmaktadır.  

 

ODALAR: Tüm odalarda taşlı seramik zemin, banyo/WC, saç kurutma makinesi, kasa (ücretli), klima (ayarlanabilir), müzik kanallı uydu TV, direkt çıkışlı telefon, mini buzdolabı (su günlük konulur) ve balkon.  

 

AKTİVİTELER: Ücretsiz: Hamam, sauna, tenis kortu, masa tenisi, bilardo, dart, plaj voleybolu, langırt, animasyon programları ve gece eğlenceleri. Ücretli: Işıklandırmalı tenis kortu, masaj ve çeşitli su sporları.  

 

KONAKLAMA: Her şey dahil: Açık büfe kahvaltı, öğle ve akşam yemeği, gece yarısı çorba, belirli saatlerde dondurma, öğleden sonra çay, kahve ve kek, 10:00-24:00 saatleri arası her türlü yerli alkollü ve alkolsüz içecekler. Ücretli hizmetler: Taze sıkılmış meyve suları, tüm ithal içecekler, tüm şişeli içecekler, köpüklü şarap/şampanya, çubukta dondurma, Türk kahvesi, çamaşırhane, telefon, faks, tıbbi bakım ve hizmetleri.