..
..
..
..
..
 
    LONG BEACH RESORT & SPA /  AI Türkler
www.hotellongbeachresort.com

KONUM: Otel, Türkler tatil yöresinde bulunmaktadır, İncekum’ a yaklaşık 1,5 km mesafededir. Mevcut en yakın alışveriş ve eğlence yeri Avsallar (yaklaşık 3 km) ve Konaklı (yaklaşık 5 km). Alanya’ ya olan mesafesi 20 km ve Antalya havalimanına ise 90 km dir. Otelin önünden taksi ve minibüs bağlantıları mevcuttur. 600 m uzunluğundaki sahil otel’ e yaklaşık 50 m mesafededir ve otelin kendi alt geçidi vasıtasıyla kolayca ulaşılabilir.  

 

TESİS: Otel 2006 yaz ayında açılmış olup, 70.000m2 alan üzerine yayılmıştır. Ana binada ve muhteşem bahçesinde yer alan ve bahçe ile çevrili villalarda toplam 653 odası mevcuttur. Müşterilerine barları olan geniş bir lobi alanı, resepsiyon, 4 asansör, (panoramik görüntülü), ana restoran, 4 alakart restoran (Türk, İlayla, Çin ve Balık), TV köşesi, oyun odası, çeşitli barlar, alışveriş dükkanları, kuaför, kapalı havuz, jakuzi, sağlık kulübü, sauna, hamam, wellness ve SPA merkezi, internet kafe, mini kulübü (4-12 yaş), çocuklar için macera oyun parkı, disko, amfi tiyatro, yüzme havuzları ve su havuzu. Güneşlik, şezlong, minder ve havlu havuzda ve plajda ücretsiz sunulmaktadır.  

 

ODALAR: Standart odalar: Tüm odalar konforlu dekore edilmiş olup, halı zemin, banyo/WC, saç kurutma makinesi, telefon, klima (ayarlanabilir), mini bar (su ve maden suyu günlük konulur),  müzik kanallı uydu TV, kasa (ücretsiz) ve balkon.   

 

AKTIVITELER: Ücretsiz: 3 tenis kortu, basketbol, voleybol, sauna, hamam, fitness odası, jakuzi, masa tenisi, dart, lobi alanında kablosuz internet bağlantısı, animasyon ve eğlence programları. Ücretli: Wellness ve SPA alanında masaj ve kullanım, güzellik salonu, ışıklandırmalı tenis kortu ve tenis ekipmanları, oyun odası, internet kafe, bowling, bilardo ve plajda özel şirketler tarafından sunulan çeşitli su sporları.   

 

KONAKLAMA: De Luxe her şey dahil: Açık büfe kahvaltı, öğle ve akşam yemeği, öğle ve akşam çocuk büfesi, konaklama sırasında alakart restoranlarından birinde bir yemek (rezervasyonlu – limitli), geç kahvaltı, öğleden sonra snack, gece yarısı snack, 10:00-24:00 saatleri arasında her türlü alkollü ve alkolsüz yerli içecek. Ücretli hizmetler: Her türlü ithal içecek, şişeli tüm içecekler, taze sıkılmış portakal suyu, telefon, faks, çamaşırhane/kuru temizleme, tıbbı bakım ve hizmetleri.