..
..
..
..
..
 
    GREEN NATURE RESORT & SPA /  AI Marmaris
www.hotelgreennature.com

KONUM: Otel 2007 yılında kurulmuş ve çam ağaçlarının muhteşem doğal manzarası ile çevrili alanın önünde bulunmaktadır. Halka açık çakıl taşlı/kumlu plaja olan mesafesi yaklaşık 500 m ve Marmaris şehir merkezine yaklaşık 3 km dir. Ana yoldan Marmaris’ e otobüs bağlantıları mevcuttur.

 

TESİS: Otelin çeşitli katlarında toplam 365 odası mevcuttur ve müşterilerine 4 asansör (panoramik görüntülü), resepsiyon, lobi ve lobi barı, ana restoran, alakart restoran (ücretli), çeşitli mağazalar, barlar, internet kafe (ücretli), konferans odası, mini kulüp (4-12 yaş), fitness odası, kapalı havuz, sauna, hamam ve güzellik merkezi (kısmen ücretli) sunmaktadır. Geniş dış alanda amfi tiyatro, ayrı çocuk yüzme havuzu, 3 değişik su kaydırağı (limitli saatlerde), havuz, şezlonglu ve şemsiyeli (ücretsiz) güneşlenme terası.

 

ODALAR: Standart odalar: Sıcak bir dekorasyona sahip odaların tümünde halı zemin, banyo/WC, saç kurutma makinesi, mini bar (boş), direkt çıkışlı telefon, uydu TV, klima (merkezi sistem/limitli saatlerde), kasa (ücretli) ve balkon. Aile odaları: Standart odaların dekorasyonuna sahip; fakat 3. ve 4. kişiler için kanepeli ayrı bir oturma/yatak odası ve iki balkonlu odalardır. Suite odalar: Standart odaların dekorasyonuna sahip; fakat 3. ve 4. kişiler için kanepeli ayrı bir oturma/yatak odası (ara kapı mevcut değildir).  

 

AKTİVİTELER: Ücretsiz: Hamam, sauna, fitness odası, masa tenisi, tenis kortu, oyun ve yarışmalarla gün içinde eğlenceler. Ücretli: İnternet, telefon, ışıklandırmalı tenis kortu, masaj, SPA merkezi, çamaşırhane ve plajda özel şirketler tarafından sunulan çeşitli su sporları.  

KONAKLAMA: Her şey dahil: Açık büfe kahvaltı, öğle ve akşam yemeği, gün içinde çeşitli snack, öğleden sonra kahve, çay ve kek, gece yarısı çorba, 24 saat açık olan tüm barlarda ve amfi barında alkollü ve alkolsüz her türlü yerli ve bazı ithal içecekler. Plajda yiyecek ve içecek sunulmamaktadır.