..
..
..
..
..
 
    GRAND CETTIA HOTEL /  AI Marmaris
www.cettia.com

KONUM: Otel sakin bir yerde ve plaja yaklaşık ve
1.200 m mesafede bulunmaktadır. Marmaris şehir merkezine yaklaşık 1,5 km mesafededir. Plaja ücretsiz gidiş dönüş servis mevcuttur. An yoldan Marmaris’ e otobüs bağlantısı mevcuttur.  

 

TESİS: Hoş ve iyi yönetilen otelin 6 katlı ana binası ve ek binasında toplam 190 odası mevcuttur ve müşterilerine resepsiyon, lobi, lobi bar, asansör, TV köşesi, internet köşesi (ücretli), teraslı bir restoran, alakart restoran, küçük alış veriş mağazası, küçük bir kapalı havuzu ve kuaför sunmaktadır. Dış alanda ayrı bir çocuk havuzlu, su kaydıraklı büyük bir yüzme havuzu, küçük çocuk oyun parkı, güneşlenme terası ve havuz/snack bar bulunmaktadır. Burada minder, şezlong ve şemsiye ücretsiz sunulmaktadır.

 

ODALAR: Standart odalar: Konforlu dekore edilmiş odalarda halı zemin, klima (limitli saatlerde), mini bar (ücretli), telefon, uydu TV, kasa (ücretli), banyo/WC, kuaför ve balkon. Aile odası: Standart odaların dekorasyonuna sahip; fakat ayrı bir yatak odasına ilave edilmiştir.   


AKTİVİTELER: Ücretsiz: Sauna, jakuzi, fitness odası, masa tenisi, tenis kortu, voleybol ve çeşitli oyun ve yarımşarla gün içinde eğlenceler. Ücretli: İnternet, telefon, video oyunları, bilardo, ışıklandırmalı tenis kortu, masaj, çamaşırhane ve plajda özel şirketler tarafından sunulan çeşitli su sporları.  

KONAKLAMA: Her şey dahil: Açık büfe kahvaltı, öğle ve akşam yemeği, çeşitli snack, öğleden sonar kahve, çay ve kek, gece yarısı çorba, 09:00-23:00 saatleri arasında açık olan tüm barlarda alkollü ve alkolsüz her türlü yerli ve bazı ithal içecekler. Plajda yiyecek ve içecek sunulmamaktadır.