..
..
..
..
..
 
    GOLDEN COAST /  AI Manavgat
www.goldencoasthotel.com

KONUM: Otel, doğrudan geniş ve ince kumlu sahilde, Side’ ye 9 km mesafede yer almaktadır. Side’ ye minibüs bağlantıları mevcuttur. Antalya havalimanı yaklaşık 55 km ve Antalya 65 km mesafededir.    

 

TESİS: Modern tesis çeşitli binalarda 580 odaya (2 engelli odası mevcuttur) sahiptir ve müşterilerine giriş salonu, asansörler, sigara içilmeyen bölümü olan 2 restoran, 4 alakart restoran, barlar, disko, internet kafe, TV odası, kapalı havuz, mağazalar ve kuaför sunmaktadır. Bahçe kısmında 2 havuz, güneşlenme terası, havuz bar ve plaj barı mevcuttur. Otelin yanında 11 su kaydırağı olan büyük bir su parkı bulunmaktadır ve otel müşterilerine giriş ücretsizdir. Şezlong, minder ve şemsiye havuzda ve plajda ücretsiz, havlu ücretlidir.  

 

ODALAR: Tüm odalar deniz ve havuz manzaralıdır ve halı zemin, banyo/WC, saç kurutma makinesi, telefon, kasa (ücretli), uydu TV, mini bar (içecekler ücretlidir), klima (merkezi sistem/limitli saatlerde) ve deniz manzaralı balkon.  

 

AKTİVİTELER: Ücretsiz: Fitness odası, sauna, hamam, tenis kortu (gün içinde), tenis raketi ve topları, masa tenisi, plaj voleybolu, su jimnastiği, boccia, dart ve animasyon programları. Ücretli: Oyun odası, bilardo, bowling, internet, masaj, kese ve özel şirketler tarafından sunulan su sporları.

 

KONAKLAMA: Her şey dahil: Açık büfe kahvaltı, öğle ve akşam yemeği, geç kahvaltı, plaj snack barında snack, öğleden sonra çay, kahve ve kek, 4 alakart restoranların birinde bir akşam yemeği (hava şartlarına bağlıdır; rezervasyonludur), gece yarısı çorbası, 09:00-24:00 saatleri arası her türlü yerli alkollü ve alkolsüz içecekler. Ücretli hizmetler: İthal içecekler, şişeli içecekler, taze sıkılmış meyve suları, diskoda saat 23:00’ ten sonra her türlü içecek, telefon, faks, çamaşırhane/kuru temizleme.