..
..
..
..
..
 
    EMIRHAN HOTEL /  AI Side
www.emirhanhotels.com

KONUM: Otel, düz hafif eğimli ve geniş kumlu plaja yaklaşık 250 m mesafededir. Kumlu plaja merdiven ile ulaşılabilir (yaklaşık 80 basamak ve denizdeki kumlu plaj kısmen taşlıdır). Antalya havalimanına yaklaşık 65 km, Side’ ye 4 km ve Manavgat’ a 10 km mesafededir.

 

TESİS: Otelin toplam 287 odası mevcuttur ve müşterilerine resepsiyon, sigara içilmeyen bölümü bulunan klimalı ve teraslı ana restoran, çeşitli barlar, TV odası, saç kurutma makinesi, mağazalar, hamam, sauna ve fitness odası. Küçük misafirler için mini kulüp (6-12 yaş) ve çocuk oyun parkı bulunmaktadır. Dış alanda ayrı çocuk havuzu olan 3 yüzme havuzu ve 2 su kaydıraklı başka bir havuz bulunmaktadır. Şezlong, şemsiye ve minder havuzda ve plajda ücretsiz sunulmaktadır (plajda sadece güneşlik bulunmaktadır).

 

ODALAR: Standart odalar: Tüm odalarda banyo veya duş/WC, saç kurutma makinesi, telefon, kasa (ücretli), uydu TV, mini bar, klima (merkezi sistem/limitli saatlerde) ve balkon. Aile odaları: Bir yatak odasından oluşmaktadır, standart odalardan geniş ve aynı özelliklere sahiptir; fakat ranzalı yatak mevcuttur.  

 

AKTİVİTELER: Ücretsiz: 1 tenis kortu (kuvars kumu), dart, masa tenisi, voleybol, plaj voleybolu, basketbol, bilardo, fitness odası, sauna, hamam, resepsiyonda internet, yetişkin ve çocuklar için animasyon programları, çeşitli akşam gösterileri, arada sırada eğlence (canlı müzik ve Türk gecesi). Ücretli: Işıklandırmalı tenis kortu, masaj, kese, atçılık ve plajda özel şirketler tarafından sunulan su sporları (su kayağı, parasailing, banana, jet ski, vs.)

 

KONAKLAMA: Her şey dahil: Açık büfe kahvaltı, öğle ve akşam yemeği, öğleden sonra snack, kahve ve kek saati, 10:00-24:00 saatleri arası her türlü yerli alkollü ve alkolsüz içecek. Ücretli hizmetler: Taze sıkılmış meyve suları, tüm ithal ve şişeli içecekler, Türk kahvesi, mini bardaki içecekler, telefon, faks.