..
..
..
..
..
 
    EFTALIA VILLAGE /  AI Türkler
www.eftaliahotels.com

KONUM: Otel Türkler bölgesinde bulunmaktadır, Alanya şehir merkezine yaklaşık 18 km ve İncekum’ a 5 km mesafededir. Otel, plaj ile bir sahil yolu ile bölünmektedir; plaja bir alt veya üst geçit ile ulaşılabilir. Düzenli olarak genel ulaşım mevcuttur.

 

TESİS: Aile tatili için uygun bu güzel otel üç katlı 13 binadan ve toplam 372 odadan oluşmaktadır (167 standart oda, 43 suite oda, 2 odalı 110 aile odası, 3 odalı 48 aile odası ve 4 engelli odası). Müşterilerine resepsiyon, lobi barı olan lobi, ana restoran, 2 alakart restoran, snack restoran, plaj bar, havuz bar, snack bar, internet kafe, konferans odası, TV odası, oyun odası, çeşitli mağazalar, disko, mini kulüp (4-12 yaş), kapalı havuz, hamam, sauna ve fitness merkezi. Dış alanda büyük bir yüzme havuzu, çocuk havuzu, huzur havuzu ve su kaydıraklı havuz (toplam 4 havuz). Şemsiye, şezlong ve minderler plajda ve havuzda ücretsiz, havlu ücretli sunulmaktadır.  

 

ODALAR: Standart odalar: Sıcak dekorasyon sahip odalarda laminat zemin, banyo/WC, klima (ayarlanabilir), kasa (ücretli), mini bar, uydu TV, telefon, saç kurutma makinesi ve balkon. Aile odaları: İki ya da üç odadan oluşmaktadır; diğer özellikleri standart odalar ile aynıdır.

 

AKTİVİTE: Ücretsiz: Tenis kortu (gün içinde), masa tenisi, plaj voleybol, futbol sahası, mini futbol, basketbol, speedmington, okçuluk, dart, gündüz ve gece animasyonlar, hamam, fitness merkezi ve sauna. Ücretli: Masaj, kese, ışıklandırmalı tenis kortu, bilardo ve plajda özel şirketler tarafından sunulan su sporları.

 

KONAKLAMA: Her şey dahil: Açık büfe kahvaltı, öğle ve akşam yemeği, geç kahvaltı, gece yarısı snack, öğleden sonra çay, kahve ve kek, havuz barda dondurma (14:00-16:00 saatleri arasında), konaklama sırasında bir kez alakart restoranında yemek (rezervasyonlu), 07:00-00:30 saatleri arasında her türlü alkollü ve alkolsüz yerli içecekler. Ücretli hizmetler: Her türlü ithal içecekler, taze sıkılmış meyve suları, dondurma (havuz barda 14:00-16:00 saatleri arasında ücretsizdir), tıbbi bakım ve hizmetler, internet, telefon, faks.