..
..
..
..
..
 
    ALBA RESORT HOTEL /  AI Side
www.albaresorthotel.com

KONUM: Otel doğrudan sahilde yer almaktadır. Side antik şehrine yaklaşık 6 km ve Antalya’ ya 55 km mesafededir. Side’ ye otobüs ve taksi bağlantıları mevcuttur.  

 

TESİS: Otel yaklaşık 100,000m2 alan üzerinde kurulmuştur ve 9 binada toplam 445 odası (397 standart oda, ve 48 aile odası) mevcuttur. Müşterilerine resepsiyon, lobi, TV odası, sigara içilmeyen alana sahip ana restoran, 2 alakart restoran (İtalyan ve Balık), çeşitli barlar, disko, hamam, sauna, fitness merkezi, mini kulüp (4-12 yaş), kuaför ve çeşitli mağazalar. Dış alanda su kaydıraklı ve ayrı çocuk bölmeli 2 yüzme havuzu, şezlong, minder, şemsiye ve havlu havuzda ve plajda ücretsiz olarak sunulmaktadır.

 

ODALAR: Standart odalar: Tüm odalarda halı zemin, banyo/WC, saç kurutma makinesi, telefon, klima (merkezi sistem/limitli saatlerde), müzik kanallı uydu TV, mini bar (su ve soft içecekler günlük konulur), kasa (ücretli) ve balkon. Aile odası: Standart odaların dekorasyonuna sahip; fakat ayrı 2 yatak odası mevcuttur.  

 

AKTİVİTELER: Ücretsiz: Tenis kortu (gün içinde), masa tenisi, fitness merkezi, mini futbol, step, aerobik, su jimnastiği, hamam, sauna, lobide kablosuz internet bağlantısı (müşterinin kendi dizüstü bilgisayarı ile), çocuklar için mini disko, animasyon programları ve gece eğlenceleri. Ücretli: Tenis raketleri, ışıklandırmalı tenis kortu, masaj, bilardo, internet kafe, masa tenisi ve plajda özel şirketler tarafından sunulan su sporları.

 

KONAKLAMA: Her şey dahil: Açık büfe kahvaltı, öğle ve akşam yemeği, geç kahvaltı, snack, çay, kahve ve kek (10:00-19:00 saatleri arası), dondurma saati, haftada bir kez alakart restoranda yemek (rezervasyonlu), gece yarısı snack, lobide 24 saat ger türlü alkollü ve alkolsüz yerli içecek. Diğer barlardaki her şey dahil saatleri değişkendir. Ücretli hizmetler: Tüm şişeli ve ithal içecekler, taze sıkılmış portakal suyu, talep üzerine bebek bakımı, tıbbi bakım ve hizmetleri, çamaşırhane, telefon, faks.