..
..
..
..
..
 
    LIMAK ARCADIA GOLF & SPORT RESORT /  UAI Belek
www.limakarcadiahotel.com

KONUM: Çam ormanı ile çevrili otel doğrudan Belek ‘ te geniş çakıl taşlı/kumlu sahilde yer almaktadır. Antalya’ ya 40 km Antalya havalimanına 35 km mesafededir.  

 

TESİS: Bu güzel tatil yeri çeşitli binalardan oluşmaktadır ve toplam 444 odası, asansörleri, resepsiyonu bulunan giriş salonu, kapalı ve açık restoranı, 5 alakart restoranı (İtalyan, Çin, Japon, Türk ve Barbeque), çeşitli mağazaları, kuaför, barlar, kapalı havuzu ve diskosu bulunmaktadır. 90,000 m² genişliğindeki bakımlı bahçesinde amfi tiyatro, yüzme bölümünde güneşlenme terası, yüzme havuzları, çocuk havuzu, şelalesi ve su kaydırağı olan eğlence havuzu, çocuk oyun parkı ve mini kulüp (4-12 yaş) mevcuttur. Şemsiye, şezlong ve minder havuzda ve plajda ücretsiz bulunmaktadır. Havlu depozitoludur.

 

ODALAR: Halı zemin, duş/banyo/WC, saç kurutma makinesi, klima (merkezi sistem/limitli saatlerde), müzik kanallı uydu TV, mini bar (soft içecek ve bira ile günlük doldurulur), telefon, kasa ve balkon veya teras.  

 

AKTİVİTELER: Ücretsiz: Masa tenisi, tenis kortu (sert zemin-gün içerisinde), hamam, sauna, plaj voleybolu, fitness odası, gün içinde çok çeşitli animasyon programları ve gece gösterileri ve çocuk animasyonu. Ücretli: Işıklandırmalı tenis kortu, tenis dersi, tenis raket ve topları, bisiklet kiralama, masaj, bilardo, bilgisayar oyunları ve özel şirketler tarafından plajda sunulan çeşitli su sporları.

.

KONAKLAM: Ultra her şey dahil: Açık büfe kahvaltı, öğle ve akşam yemeği, geç kahvaltı, öğleden sonra kahve ve kek, dondurma, gece yarısı snack, Türk kahvesi, lobi barda 24 saat her türlü alkolsüz içecek ve yerli alkollü içecekler ve bazı ithal içecekler. Barlardaki AI saatleri değişkendir. Ücretli hizmetler: Alakart restoranlarında yemek (rezervasyonlu).