..
..
..
..
..
 
    HANE FAMILY RESORT /  AI Kumköy
www.hanehotels.com

KONUM: Otel, kendine ait geniş ve kumlu plaja yaklaşık 300 m, Side’ ye 8 km ve Antalya havalimanına 60 km mesafededir. Otel’ den yaklaşık 1 km mesafede olan Kumköy’ de alışveriş olanakları ve plaja ücretsiz gidiş dönüş servis mevcuttur.

 

TESİS: Otel 2004 yılında kurulmuştur ve müşterilerine 357 oda resepsiyon, asansörler, mini market, kuaför, TV odası, mini kulüp (4-10 yaş), internet köşesi, çeşitli barlar, ana restoran, alakart restoranlar (Türk ve Balık), disko, 2 konferans odası, oyun odası, fitness köşesi, çeşitli mağazalar, hamam, sauna ve oyun alanı sunmaktadır. Dış alanda 3 yüzme havuzu, su kaydırakları (limitli saatlerde) ve şezlong, şemsiye ve minder bulunan güneşlenme terası (ücretsiz). Plajda minderler ücretlidir. Otel aynı zamanda engelli misafirler için de uygundur.

 

ODALAR: Çift kişilik odalar: Tüm odalarda klima (split), banyo/WC, saç kurutma makinesi, müzik kanallı uydu TV, mini buzdolabı, telefon, kasa (ücretli) ve balkon. Aile odaları: Aile odaları ara kapılı 2 odadan oluşmaktadır. Diğer özellikler standart oda ile aynıdır (bir banyo/WC).

 

AKTİVİTELER:  Ücretsiz: Tenis, masa tenisi, basketbol, plaj voleybol, hamam ve çocuk animasyonu. Ücretli: Sauna, bilardo, internet, masaj, özel şirketler tarafından sunulan su sporları ve dalış.

 

KONAKLAMA: Her şey dahil: Açık büfe kahvaltı, öğle ve akşam yemeği, geç kahvaltı, öğlen snack (örn. Pide, gözleme, salata, vs.), öğleden sonra çay, kahve ve kek, 09:30-23:20 saatleri arasında her türlü yerli alkollü ve alkolsüz içecekler. Plaj barda 10:00-17:00 saatleri arası sadece soft içecekler. Ücretli hizmetler: Tüm ithal ve şişeli içecekler, taze sıkılmış meyve suları, dondurma, telefon, faks, çamaşırhane.