..
..
..
..
..
 
    HANE GARDEN HOTEL /  AI Çolaklı
www.hanehotels.com

KONUM: Otel, Side’ nin geniş ve ince kumlu plajından yaklaşık 250 m mesafede bulunmaktadır. Otel’ in yakınlarında kaliteli alışveriş ve eğlence imkanları bulunmaktadır. Side’ ye yaklaşık 8 km ve Antalya havalimanına 60 km mesafededir. Side’ ye düzenli olarak otobüs bağlantıları mevcuttur.

 

TESİS: Bakımlı otel’ in 5 katında toplam 191 odası mevcuttur ve müşterilerine geniş bir giriş salonu, resepsiyon ve lobi bar, 3 asansör, sigara içilmeyen bölümü olan ana restoran, birçok bar, TV köşesi, eğlence/dinlenme odaları, çeşitli mağazalar, disko, kapalı havuz (erken ve geç sezonda), oyun odası, mini kulüp (4-12 yaş) ve çocuk oyun parkı. Bahçe alanında çocuk havuzlu büyük bir yüzme havuzu, güneşlenme terası, havuz snack bar ve plaj bar mevcuttur. Şemsiye, şezlong ve minderler havuzda ve plajda ücretsiz olarak sunulmaktadır.  

 

ODALAR: Tüm odalarda duş/WC, klima (merkezi sistem/limitli saatlerde), telefon, uydu TV, kasa (ücretli), mini buzdolabı (boş) ve balkon.

 

AKTİVİTELER: Ücretsiz: Masa tenis, hamam, plaj voleybolu, fitness odası, animasyon (gün içinde ve geceleri – sezona bağlı olarak ). Ücretli: Bilardo, sauna, masaj, internet, plajda özel şirketler tarafından sunulan su sporları. 

KONAKLAMA: Her şey dahil: Açık büfe kahvaltı, öğle ve akşam yemeği, geç kahvaltı, plajda ve havuzda snack, öğleden sonra çay, kahve ve kek, dondurma saatleri, gece yarısı snack, 09:30- 23:30 saatleri arası her türlü yerli alkollü ve alkolsüz içecekler. Ücretli hizmetler: İthal içecekler, saat 23:30’ dan sonraki içecekler, taze sıkılmış meyve suları, tüm şişeli içecekler, dondurma, telefon, faks.