..
..
..
..
..
 
    CLUB HOTEL FALCON /  AI Lara
www.clubhotelfalcon.com

KONUM: Tesis, doğrudan Antalya’nın Lara sahilinde Falezler üzerinde yer almaktadır. Antalya hava limanına 17km, Antalya şehir merkezine ise 5km uzaklıktadır.

ODALAR: Toplam 223 oda bulunmaktadır. Tüm odalarda halı zemin, duş/WC, saç kurutma makinesi, uydu TV, radyo, müzik yayını, mini bar (girişte bir kez soft içecekler-her gün su konulur), kasa (ücretli), telefon, split klima ve balkon & Fransız balkonu  bulunmaktadır.

AKTİVİTELER: Ücretsiz aktiviteler: Çeşitli restoranlar ve barlar, yüzme havuzu, su parkı, çocuk havuzu, çocuk kulübü (4-12 yaş), tenis kortu (sert zemin), tenis ekipmanları, voleybol, basketbol, masa tenisi, dart, mini futbol, aerobik, fitness salonu, hamam, sauna, TV odası, diskotek, plajda ve havuz kenarında şemsiye, şezlong ve minderler. Ücretli aktiviteler: Tenis ışıklandırması, dalgıç okulu (dışarıdan temin edilir) su sporları.

KONAKLAMA: Her şey dahil: Açık büfe kahvaltı, öğlen ve akşam yemeği, öğleden sonra çay, kahve, kek, gece yarısı çorbası, akşamları Türk Mutfağı ile alakart restoran (konaklama süresince bir kez rezervasyonlu ), 10.00-24.00 arası tüm yerli içkiler ve meşrubatlar ücretsizdir. Ücretli Servisler: İthal içkiler, şişe içecekler, disko'da tüm içecekler, Türk kahvesi, taze sıkılmış meyve suları,  oda servisi, nargile, masaj, kese, telefon, fax, çamaşırhane hizmetleri, tıbbi bakım ve hizmetler, talep üzerine bebek bakıcısı.