..
..
..
..
..
 
    CLUB OASIS BEACH HV1 /  AI Konaklı
www.hoteloasisbeach.com

KONUM: Alanya Konaklı kasabası mevkiinde Antalya Havaalanı'na 110 km, Alanya'ya 12 km, Antalya'ya 130 km uzaklıkta yer almaktadır. Kum/çakıl denize sıfır konumdadır.


TESİS: Tesiste sigara içilmeyen bölümü bulunan açık ve kapalı restoran, çocuk büfesi, 2 adet yüzme havuzu, 4 adet çocuk yüzme havuzu, 1 adet kaydıraklı havuz, plaj bar, Oasis bar, disko, hamam, sauna, fitness merkezi, kuaför, market, gümüşçü, müzik market, butik, hediyelik eşya mağazası, kuyumcu, derici, resepsiyonda kasa, çocuk bahçesi, çocuklar için mini club ( 4–12 yaş), şemsiye ve şezlong (ücretsiz), havlu ve minder (ücretli) mevcuttur.

                        

ODA: 1138 adet standart oda, 21 adet aile odası, 2 adet engelli odası, 2 adet suit oda olmak üzere toplam 1163 adet oda mevcuttur.

Standart Oda: Bahçe ve havuz manzaralı odaların tamamında split klima, balkon/teras, küvet/duş, telefon, mini bar (boş), saç kurutma makinesi, TV bulunmaktadır.

Aile Odası: Bahçe ve havuz manzaralı odalarının tamamında split klima, balkon/teras, küvet/duş, telefon, mini bar (boş), saç kurutma makinesi, TV bulunmaktadır.

Engelli Odaları: Bahçe ve havuz manzaralı, engelli misafirler için uygun dizayn edilmiş engelli odaların tamamında split klima, balkon/teras, duş, telefon, mini bar (boş), saç kurutma makinesi, TV bulunmaktadır.

AKTİVİTELER: Ücretsiz: Hamam, sauna, fitness merkezi, 2 adet tenis kortu (gündüz), tenis raket ve topu (depozitolu), mini futbol, plaj voleybol, masa tenisi, basketbol, aerobik, gece ve gündüz animasyon şovları, dart, okçuluk. Ücretli: Masaj, resepsiyonda kasa, dalış okulu, ışıklandırmalı tenis kortu, bilgisayar oyunları, internet bağlantısı, telefon, bowling, bilardo, langırt.

KONAKLAMA: Her şey dahil:  Açık büfe kahvaltı, geç kahvaltı, öğle ve akşam yemeği, çocuk büfesi, snack servis, gece snack, 10.00–24.00 saatleri arasında alkollü ve alkolsüz tüm yerli içecek hizmeti sunulmaktadır. Ücretli servisler: Tüm ithal içkiler (24 saat boyunca), şampanya, taze sıkılmış meyve suları, mini bar, dondurma, diskoda 24:00-02:00 saatleri arası tüm alkollü ve alkolsüz yerli içecekler, tıbbi bakım ve hizmetler.