..
..
..
..
..
 
    DAIMA RESORT HOTEL /  UAI Kiriş
www.daimaresort.com

KONUM: Otel, çakıl taşlı/kumlu plaja 350 m mesafededir ve plajdan bir ara yol ile ayrılmıştır. Plaj, bir alt geçit ile ulaşılabilir. Kemer’ e 7km, Antalya’ ya 40 km ve Antalya havalimanına yaklaşım 56 km mesafededir.  

 

TESİS: Modern mimariye sahip otel toplam 355 oda (198 standart oda, 106 aile odası, 48 ekonomik oda, 3 engelli oda), 5 kat ve 3 binadan oluşmaktadır. Müşterilerine resepsiyon, lobi ve bar, her binada 2 asansör, ana restoran, alakart restoran (Anadolu; rezervasyonlu), dinlenme havuz bar, dans bar, plaj bistro, disko bar, gençler için disko, dinlenme havuzu, 2 yüzme havuzu, çocuk havuzu, kapalı havuz, su kaydırakları için havuz (su kaydırağı belirli saatlerde ve sezonluk aktiftir), 3 toplantı salonu, mini kulüp (4-12 yaş), çocuk kulübü (8-12 yaş), genç kulübü (13-17 yaş), hamam, sauna, fitness odası, buhar odası, TV köşesi, sinema, lobide kablosuz internet, canlı müzik, amfi tiyatro, fotoğrafçı, butik, hediyeli eşya mağazası, kuaför, market, araç kiralama, deri mağazası sunmaktadır. Şemsiye, şezlong, havlu ve minder plajda ve havuzda ücretsiz sunulmaktadır.   

 

ODALAR: Konforlu ve modern dekore edilmiş odalarda ağaç bambu/seramik zemin, banyo/WC, saç kurutma makinesi, uydu TV, klima (ayarlanabilir), kasa, mini bar (su, meyve suyu, kola, portakal suyu, sprite, maden suyu ve bira günlük konulur), telefon ve balkon/teras.   

 

AKTİVİTELER: Ücretsiz: Tenis kortu, fitness, masa tenisi, mini golf, havalı silah, dart, dans dersi, basketbol, boccia, plaj voleybolu, aerobik, havuz oyunları, motorsuz su sporları, sörf (lisanslı), kano, pedal botu (rezervasyonlu), hamam, sauna, buhar odası, gündüz animasyon programları ve gece eğlencesi, geceleri aktivite, jimnastik, stretching, step, plaj partileri. Ücretli: Bilardo, motorlu su sporları (katamaran, banana, tekne turu, vs. ), dalış okulu, ışıklandırmalı tenis kortu, tenis ekipmanları, golf ekipmanları.   

KONAKLAMA: Ultra her şey dahil: Açık büfe kahvaltı, öğle ve akşam yemeği, geç kahvaltı, diyet & vejetaryen köşesi, çocuk menüsü, alakart restoranda özel kahvaltı (Anadolu; rezervasyonlu), snack, dondurma, meyve, öğleden sonra çay, kahve ve kek, gece yarısı snack, her türlü soft içecekler, yerli bira, sıcak içecekler, alkollü yerli içecekler. Ücretli hizmetler: Her türlü ithal içecekler, değerli içecekler, şampanya, konyak, taze sıkılmış meyve suları, özel şaraplar, ekstra özel kokteyller, talep üzerine bebek bakımı, telefon, faks, çamaşırhane, tıbbi bakım ve hizmetler.