..
..
..
..
..
 
    DIONYSOS HOTEL /  UAI Çolaklı
www.dionysoshotels.com

KONUM: Otel, düz hafif eğimli ve geniş kumlu plaja yaklaşık 350 m, Side’ ye 2 km ve Antalya Havalimanına yaklaşık 55 km mesafededir. Side’ ye düzenli olarak minibüs ve taksi bağlantıları mevcuttur.

 

TESİS: Otelin toplam 502 odası mevcuttur. Müşterilerine resepsiyon, lobi, asansör, birçok bar, ana restoran, 5 alakart restoran (Osmanlı, Fransız, İtalyan, Meksika ve Balık), pastane, şarap evi, konferans odası, SPA merkezi, kuaför, çeşitli mağazalar, disko ve tüm otelde kablosuz internet bağlantısı (ücretsiz). Bahçe kısmında ayrı çocuk havuzu ve su kaydırakları olan büyük bir yüzme havuzu, çocuk oyun parkı ve mini kulüp (4-12 yaş) sunmaktadır. Şemsiye, şezlong, minder ve havlu plajda ve havuzda ücretsiz sunulmaktadır.  

 

ODALAR: Tüm odalarda banyo/WC, saç kurutma makinesi, kasa (ücretsiz), klima (merkezi sistem/limitli saatlerde), müzik kanallı uydu TV, telefon, mini bar (soft içecek ve su günlük konulur) ve balkon.

 

AKTİVİTELER: Ücretsiz: Fitness, hamam, buhar banyosu, jakuzi, sauna, mini golf, boccia, büyük satranç, ışıklandırmalı tenis kortu, masa tenisi, step, aerobik, stretching, jimnastik, basketbol, plaj voleybolu, dart, su voleybolu, su basketbolu, kano, pedallı bot, animasyon programlerı ve gece eğlenceleri. Ücretli: Bilardo, bowling, internet kafe, tenis dersleri, SPA bakım ve su sporları.  

 

KONAKLAMA: Ultra her şey dahil: Açık büfe kahvaltı, öğle ve akşam yemeği, geç kahvaltı, snack, öğleden sonra çay, kahve ve kek, dondurma saati, lobi barda 24 saat her türlü alkollü ve alkolsüz yerli içecek ve bazı ithal içecekler. Barlardaki her şey dahil saatleri değişkendir. Ücretli hizmetler: Taze sıkılmış meyve suları, köpüklü şarap/şampanya, çubuklu dondurma, bazı ithal içecekler, oda servisi, çamaşırhane, telefon, faks ve tıbbi bakım ve hizmetleri.