..
..
..
..
..
 
    GREENWOOD RESORT HOTEL /  UAI Göynük
www.greenwoodresort.com

KONUM: Otel, Göynük’ te doğa ile çevrili ve plaja 200 m mesafededir. Kemer’ e 9 km, Antalya’ ya 35 km ve Antalya havalimanına 45 km mesafededir.

 

TESİS: Otelin toplam 223 odası (201 standart oda, 20 aile odası ve 2 suite odası), kapalı ve açık ana restoran, alakart restoran (İtalyan; rezervasyonlu), snack bar, lobi bar, havuz bar, plaj bar, bahçe bar, market, kuaför, hediyelik eşya dükkanı, araç kiralama, fotoğrafçı, deri mağazası, çeşitli mağazalar, TV odası, toplantı odası, disko, dış alanda jakuzi, 4 su kaydıraklı yüzme havuzu,  çocuk havuzu, kapalı havuz, mini kulüp (4-12 yaş) ve çocuk oyun parkı. Şemsiye, şezlong, minder ve havlu havuz ve plajda ücretsiz sunulmaktadır.

 

ODALAR: Tüm odalarda duş/banyo/WC, saç kurutma makinesi, klima (merkezi sistem/limitli saatlerde), müzik kanallı uydu TV, mini bar, direkt çıkışlı telefon, kasa (ücretli) ve balkon.

 

AKTİVİTELER: Ücretsiz: Masa tenisi, tenis kortu (gün içinde), hamam, sauna, plaj voleybol, basketbol, voleybol, fitness merkezi, günlük animasyon programları ve akşam eğlenceleri, aerobik, jimnastik, oyunlar, masa oyunları, rüzgâr sörfü, kano, pedallı aletler. Ücretli: Işıklandırmalı tenis kortu, bilardo, oyun odası, masaj/kese, güzellik merkezi, oyun merkezi, bilgisayar oyunları, internet ve motorlu su sporları.

 

KONAKLAMA: Ultra her şey dahil: Açık büfe kahvaltı, öğle ve akşam yemeği, geç kahvaltı, öğlen snack barda ve plaj barda snack, öğleden sonra çay, kahve ve kek, gece yarısı snack, alakart restoran (İtalyan; rezervasyonlu), 10:00-24:00 saatleri arası bazı ithal ve yerli alkollü ve alkolsüz içecekler. Ücretli hizmetler: Taze sıkılmış meyve suları, diskoda tüm içecekler, talep üzerine bebek bakımı, telefon, faks, çamaşırhane, tıbbı bakım ve hizmetleri.