..
..
..
..
..
 
    DOGANAY BEACH CLUB /  UAI Konaklı
www.doganayotel.com

KONUM: Otel Konaklı’ da bulunmaktadır; Alanya’ nın batısına yaklaşık 7 km mesafededir. Otel, kendi kumlu plajı ile bir sahil yolu ile bölünmektedir; plaja bir alt geçit ile ulaşılabilir. Antalya havalimanına yaklaşık 125km mesafededir. Düzenli olarak genel ulaşım mevcuttur.

 

TESİS: Otel toplam 374 odalı ve 6 katlıdır ve Alanya’ daki en büyük otellerinden biridir. Müşterilerine zarifçe döşenmiş resepsiyonlu giriş salonu, lobi bar, 5 asansör, sigara içilmeyen bölümü olan klimalı bir ana restoran, alakart restoran, havuz bar, plaj bar, açık hava disko, mini market, kuaför, çeşitli mağazalar, konferans odası, hamam, sauna, fitness merkezi ve mini kulüp (3-12 yaş) sunmaktadır. Dış alanda çocuk oyun parkı, ayrı çocuk havuzlu 3 yüzme havuzu ve üç su kaydırağı (çocuk ve yetişkinler için – limitli saatlerde) olan küçük bir bahçe mevcuttur. Şemsiye, şezlong ve minder plajda ve havuzda ücretsiz olarak sunulur.

 

ODALAR: Tüm odalarda halı zemin, kasa (ücretsiz), banyo veya duş/WC, saç kurutma makinesi, telefon, müzik kanallı uydu TV, mini bar (günlük soft içecekler konulur), klima (ayarlanabilir) ve balkon.

 

AKTİVİTELER: Ücretsiz: Hamam, fitness merkezi, su parkı, tenis kortu (rezervasyonlu), sauna, masa tenisi, dart, voleybol ve haftada 6 kez animasyon programları. Ücretli: Işıklandırmalı tenis kortu (rezervasyonlu), internet kafe, bilardo, masaj, araç kiralama, plajdaki çeşitli su sporları.

 

KONAKLAMA: Ultra her şey dahil: Açık büfe kahvaltı, öğle ve akşam yemeği, geç kahvaltı, snack, öğleden sonra kahve, çay ve kek, gece yarısı çorba, alakart restoranda akşam yemeği (rezervasyonlu), lobi barda 24 saat her türlü yerli ve bazı ithal alkollü ve alkolsüz içecekler (diğer barların açılış saatleri değişkendir). Ücretli hizmetler: İthal içecekler, şişeli içecekler, taze sıkılmış meyve suları, çamaşırhane, telefon, faks ve tıbbi bakım ve hizmetleri.