..
..
..
..
..
 
    LA MER /  AI Kemer
www.hotellamer.com

KONUM: Otel denize sıfır konumdadır, Kemer’ e yaklaşık 6 km ve Antalya havalimanına yaklaşık 46 km mesafededir.

 

TESİS: Bakımlı ve iyi bir hizmete sahip bu otelin toplam 325 odası, resepsiyon, lobi, ana restoran, 3 özel restoran (her biri haftada üç kez hizmet vermektedir), sinema, mini golf sahası, okuma odası, çok sayıda bar, disko, SPA merkez, fitness merkezi, hamam, sauna, jakuzi, buhar banyosu, güzellik merkezi, mağazalar, atari oyunlu oyun odası, 2 yüzme havuzu – bir havuzda su kaydırakları mevcuttur ve dağ manzaralı kapalı havuz mevcuttur. 

 

ODALAR: Tüm odalarda halı zemin, banyo/WC, telefon, klima (merkezi sistem/limitli saatlerde)  mini bar (girişte 2 şişe su, 2 mineralli su, 2 soft içecek konulur – günlük 2 şişe su konulur), müzik kanallı uydu TV, kasa (ücretli), saç kurutma makinesi ve balkon. 

 

AKTİVİTELER: Ücretsiz: 2 tenis kortu, masa tenisi, dart, mini golf, plaj voleybol, fitness merkezi (12 yaşından küçükler yararlanamaz), mini kulüp (4-12 yaş), genç kulüp (12-16 yaş), sauna, pedallı aletler, rüzgar sörfü (lisanslı) ve animasyon. Ücretli: Jakuzi, motorlu su sporları, kano, dalgıçlık okulu, dağ bisikleti, bilardo, tenis ekipmanları ve tenis dersi, masajlar (Thai, ayak, vs.), internet, talep üzerine bebek bakımı.

 

KONAKLAMA: Her şey dahil: Açık büfe kahvaltı, öğle ve akşam yemeği, geç kahvaltı, gözleme, havuz barda çeşitli snackler, kahve ve kek, gece yarısı çorba, 3 özel restoranda yemek (rezervasyonlu), lobi barda 10:00-24:00 saatleri arasında tüm yerli alkollü ve alkolsüz içecekler. Diğer barlardaki her şey dahil saatleri değişkendir.