..
..
..
..
..
 
    MIRADA DEL MAR /  AI Kemer
www.miradahotels.com

KONUM: Otel denize sıfır konumdadır, Kemer’ in merkezine yaklaşık 9 km ve Antalya havalimanına yaklaşık 45 km mesafededir.

 

TESİS: Bu güzel otelin toplam 546 odası bulunmaktadır ve müşterilerine resepsiyon, lobi, lobi bar, ana restoran, 3 alakart restoran (İtalyan, Türk/Osmanlı ve balık), 6 bar, disko, 6 konferans odası, çok sayıda mağaza, kuaför, fitness merkezi, sauna ve hamam sunmaktadır. Dış alanda 2 yüzme havuzu, ayrı çocuk havuzu ve su kaydıraklı su parkı bulunmaktadır. Küçük misafirler için mini kulüp (4-12 yaş)  ve bir çocuk oyun parkı mevcuttur. Şemsiye, şezlong, havlu ve minder plajda ve havuzda ücretsiz sunulmaktadır.

 

ODALAR: Tüm odalarda halı zemin, banyo/duş/WC, saç kurutma makinesi, müzik kanallı uydu TV, klima (merkezi sistem/limitli saatlerde), kasa (ücretli), mini bar (giriş gününde soft içecekler konulur), direkt çıkışlı telefon ve balkon.

 

AKTİVİTELER:  Ücretsiz: Plaj voleybol, aerobik & step, su jimnastiği, dart, boccia, masa tenisi, hamam, sauna, fitness merkezi, gece ve gündüz animasyon programları. Ücretli: I7 tenis kortu, ışıklandırmalı tenis, tenis ekipmanları, güzellik merkezi, bilardo, langırt, masaj, elektronik dart ve su sporları.

 

KONAKLAMA: Her şey dahil: Açık büfe kahvaltı, öğle ve akşam yemeği, geç kahvaltı, snack, Yörük çadırında gözleme, dondurma saati, öğleden sonra çay, kahve ve kek, gece yarısı snack, alakart restoranda akşam yemeği (rezervasyonlu – rezervasyon ücreti kişi başı 3.-Euro), 10:00-24:00 saatleri arası tüm yerli alkollü ve alkolsüz içecekler, lobi barda 24:00-10:00 saatleri arası sadece soft içecekler,  ve diskoda saat 02:00’ ye kadar. Ücretli hizmetler: Tüm ithal içecekler, şişeli içecekler, taze sıkılmış meyve suları, çubukta dondurma, oda servisi, alakart restoranda alkollü içecekler ve taze sıkılmış meyve suları, diskoda saat 02:00’ den sonraki içecekler, tıbbi bakım ve hizmetler, çamaşırhane ve kuru temizleme, telefon ve faks.