..
..
..
..
..
 
    CLUB HOTEL SERA /  UAI Lara
www.clubhotelsera.com.tr

KONUM: Otel, 40,000m2 zemin üzerine kurulu, doğrudan Lara’ nın ince kumlu plajının yanında yer almaktadır ve denizin (derin) üzerinde bir platformu bulunmaktadır. Antalya şehir merkezine mesafesi yaklaşık 12 km ve Antalya havalimanına yaklaşık 9 km dir.

 

TESİS: 2007 yılında yenilenen 5 yıldızlı lüks otelin toplam 535 odası bulunmaktadır ve müşterilerine resepsiyon, lobi, ana restoran, 2 alakart restoran, çeşitli barlar, TV odası, kağıt oyunları odası, disko, internet kafe, fitness merkezi, sauna, hamam, çok sayıda mağaza, kapalı havuz ve mini kulüp (4-12 yaz – sadece Haziran-Ağustos) sunmaktadır. Dış alanda 3 yüzme havuzu (bir tanesi su kaydıraklıdır), ayrı çocuk havuzları ve çocuk oyun parkı bulunmaktadır. Şezlong, minder ve güneş şemsiyesi havuzda ve plajda ücretsiz olarak sunulmaktadır.

 

ODALAR: Zarif döşenmiş standart odalarda halı zemin, banyo/duş/WC, saç kurutma makinesi, direkt çıkışlı telefon, radyolu ve müzik kanallı uydu TV, klima (merkezi sistem/limitli saatlerde), mini bar (su ve mineralli su günlük konulur), kasa (ücretsiz) ve standart ya da Fransız balkon.  

 

AKTİVİTELER: Ücretsiz: Tenis kortu (gün içinde), masa tenisi, basketbol, fitness merkezi, hamam, sauna, aerobik, dart, boccia, günlük animasyon programları ve akşamları gösteriler ve canlı müzik. Ücretli: Işıklandırmalı tenis kortu, solaryum, bilardo, internet kafe, masaj ve plajda özel şirketler tarafından sunulan su sporları.

 

KONAKLAMA: Ultra her şey dahil: Açık büfe kahvaltı, öğle ve akşam yemeği, geç kahvaltı, snack, öğleden sonra çay, kahve ve kek, gece yarısı snack, 07:00-03:00 saatleri arası her türlü yerli ve bazı ithal alkollü ve alkolsüz içecekler. Ücretli hizmetler: Tüm şişeli içecekler, taze sıkılmış meyve suları, oda servisi (24 saat), enerji içecekleri, talep üzerine bebek bakımı, telefon, faks, çamaşırhane, tıbbi bakım ve hizmetleri.