..
..
..
..
..
 
    XANTHE RESORT HOTEL /  AI Side
www.emirhanhotels.com

KONUM: Otel doğrudan sahilde bulunmaktadır. Side’ ye 7 km, Manavgat’ a 10 km to Manavgat ve Antalya havalimanına 60 km mesafededir. Yakın mesafede Kumköy’ deki alışveriş mağazası bulunmaktadır.   

 

TESİS: 2004 yılında kurulan yeni otel, her biri 3 kattan oluşan ve birbirlerine bir giriş resepsiyonu ile bağlantısı bulunan 4 binadan ve toplam 243 odadan (153 standart oda, 87 aile odası ve 3 VIP suite / 4 oda engelli misafirler için uygundur) oluşmaktadır. Müşterilerine teraslı ana restoran, 3 alakart restoran (İtalyan, Balık ve Türk ızgara), havuz bar, plaj bar, TV odası, toplantı odası, kuaför, çeşitli mağazalar, mini kulüp (4-12 yaş), jakuzili kapalı havuz sunmaktadır. Dış alanda 3 su kaydıraklı ve ayrı çocuk havuzlu yüzme havuzu bulunmaktadır. Şezlong, şemsiye ve minder plajda ve havuzda ücretsiz olarak sunulmaktadır.

 

ODALAR: Tüm odalarda duş/WC, saç kurutma makinesi, direkt çıkışlı telefon, kasa (ücretli), müzik kanallı uydu TV, mini bar (soft içecekler giriş gününde konulur), klima (ayarlanabilir) ve balkon.  

 

AKTİVİTELER: Ücretsiz: Tenis kortu (gün içinde), mini golf, dart, bilardo, masa tenisi, voleybol, basketbol, animasyon programları, hamam, sauna ve fitness odası. Ücretli: Işıklandırmalı tenis kortu, binicilik, masaj, kese ve plajda özel şirketler tarafından sunulan su sporları.

 

KONAKLAMA: Her şey dahil: Açık büfe kahvaltı, öğle ve akşam yemeği, öğlen çeşitli snackler, 10:00-22:00 saatleri arası pastane, gece yarısı çorba, 10:00-24:00 ssatleri arası her türlü yerli alkollü ve alkolsüz içecekler. Ücretli hizmetler: Tüm ithal içecekler, taze sıkılmış meyve suları, kasa, telefon, faks.