..
..
..
..
..
 
Kemer Resort Otel

KONUM: Otel Kemer’ in girişinde, doğrudan deniz kıyısında bulunmaktadır ve Antalya’ ya yaklaşık 38 km, Antalya havalimanın 55 km mesafededir.  

 

TESİS: Bu güzel otel müşterilerine resepsiyon, lobi ve lobi bar, kapalı ve açık alanı bulunan ana restoran, 5 alakart restoran (Balık, Türk, Çin, Japon ve İtalyan), çeşitli barlar, kafe, disko, çeşitli mağazalar, kuaför, SPA & güzellik merkezi, fitness merkezi, sauna ve hamam. Dış alanda ise çocuk havuzlu yüzme havuzu, su kaydırakları ve dalga havuzu, mini kulüp (4-12 yaş) ve çocuk oyun alanı. Şemsiye, şezlong, havlu ve minder plajda ve havuzda ücretsiz olarak sunulmaktadır.

 

ODALAR: Tüm odalarda banyo/duş/WC, saç kurutma makinesi, müzik kanallı uydu TV, klima (merkezi sistem/limitli saatlerde), kasa, mini bar (soft içecek ve bira günlük konulur), direkt çıkışlı telefon ve balkon.  

 

AKTİVİTELER: Ücretsiz: Sert zeminli tenis kortu (rezervasyonlu), masa tenisi, squash, sörf ve katamaran (sadece lisans ile), plaj voleybol, fitness merkezi, jimnastik odası, bilardo, mini golf, sinema, hamam, sauna, buhar banyosu, tenis ekipmanları (depozitolu), canlı müzik ve eğlence. Ücretli: Internet kafe, ışıklandırmalı sert zeminli tenis kortu, (rezervasyonlu), sörf dersleri, tüplü dalış, yelkenli tekne, bowling, SPA & güzellik merkezi, atari, langırt, motorlu su sporları ve parasailing.

 

KONAKLAMA: Ultra her şey dahil: Açık büfe kahvaltı, öğle ve akşam yemekleri, snack, dondurma, kahve ve kek, gece yarısı snack, haftada iki kez alakart restoranlarından birinde akşam yemeği (rezervasyonlu), mini bar (soft içecek ve bira günlük konulur), 10:00-24:00 saatleri arası lobi ve havuz barda her türlü yerli ve bazı ithal alkollü ve alkolsüz içecekler, diskoda saat 02:00’ ye kadar (sezonda açılış saatleri değişkendir).  

 

Camene Spa & Wellness

Sağlıklı yaşam, hızlı yaşam temposunun bedeninizde bıraktığı izlerden sizi arındırmak için donanımlı ve uzman bir ekip kuruldu Camene Spa Wellness Merkezi’ nde.

Kemer Resort Otel’ den özel Uzakdoğu masajlarını, hidroterapi, aromaterapi ve 90’ ı aşkın özel uygulamadan birini denemeden ayrılmayınız. Negatif enerjilerinizden arınacak ve pozitif enerjinizi tümüyle açığa çıkartacaksınız.