..
..
..
..
..
 
Alaiye Resort & SPA Otel

KONUM: Otel Avsallarda bulunmaktadır, Alanya şehir merkezine 22 km uzaklıktadır. Dar ve düzgün plajı otele yaklaşık 120 m mesafededir. Otel civarında çeşitli mağaza, restoran ve bar mevcuttur. 

 

TESİS: Otel bir ana bina ve 6 ek binadan oluşmaktadır ve toplam 443 oda (236 standart oda, 6 engelli oda ve 201 aile odası) mevcuttur. Misafirlerine bir resepsiyon, lobi, asansör, 2 bar, 2 kafe, çok amaçlı oda, restoran, disko, wellness merkezi, hamam, sauna ve fitnes merkezi, kapalı havuz ve mini dükkan sunmaktadır. Açık alanda  iki yüzme havuzu ve 4 su kaydırağı olan ayrı bir havuz ile ayrı bir çocuk havuzu ve bahçede bar, küçük misafirler için bir mini kulüp (4-12 yaş) ve bir genç kulübü (12-17 yaş) mevcuttur. Şemsiye, şezlong, minder ve havlu havuzda ve plajda ücretsiz (havlu değişimi ücretli) sunulmaktadır.     

 

ODALAR: Standart odalar: Güzel ve hoş bir tarzda dekore edilmiş odalarda seramik kaplama ya da parke zemin, banyo/WC, saç kurutma makinesi, split klima, mini bar (her gün meyve suları, su ve maden suyu konulur), müzik kanallı uydu TV, direkt çıkışlı telefon, kasa (ücretli) ve balkon mevcuttur. Aile odası: Geniş odada seramik ya da parke zemin, iki yetişkin için bir yatak odası ve iki çocuğun kalabileceği bir oturma odası, banyo/WC, saç kurutma makinesi, müzik kanallı 2 adet uydu TV, direkt çıkışlı telefon, 2 adet split klima, mini bar (her gün meyve suları, su ve maden suyu konulur ), kasa (ücretli) ve balkon mevcuttur. 

 

AKTİVİTE: Ücretsiz: Hamam, masa tenisi, dart, çok amaçlı oda (tavla, satranç, kağıt oyunları, vs.), lobide kablosuz internet bağlantısı, fitnes merkezi, sauna ve boccia. Ücretli: Wellness merkezi, masaj, hamamda kese, ışıklandırmalı tenis kortu, internet kafe, bilardolu oyun odası, langırt, çeşitli atari oyunları, silver ball, air hockey, çamaşırhane, plajda havlu ve plajda özel şirketler tarafından sunulan su sporları. 

 

KONAKLAMA: Her şey dahil: Açık büfe kahvaltı, öğle ve akşam yemeği, geç kahvaltı, gece yarısı snack, snack, öğleden sonra çay, kahve ve kek, fancy barda her türlü alkollü ve alkolsüz yerli içki (24 saat) (Barların açılış saatleri değişkendir). Ücretli hizmetler: Her türlü ithal içkiler, taze sıkılmış portakal suyu, diskoda her türlü içecekler, Türk kahvesi, espresso, dondurma, sıcak çikolata, telefon, faks, çamaşırhane, tıbbi bakım ve hizmetler. 

 

Alaiye SPA merkezi

Otel, size bünyesinde bulunan geniş fitness ve Spa hizmetlerini uzman ve eğitimli ekibin kontrolünde, tatilinizi zevkli olduğu kadar faydalı bir hale de getirebileceğiniz imkânları da beraberinde sunmaktadır. 

Formuna önem veren misafirler, fitness merkezinden yararlanabilir, güne teknolojik jimnastik aletleri eşliğinde spor yaparak başlamanın keyfini çıkarıp, sauna ve Türk hamamında da gününün tüm yorgunluğunu, uzman ekibinin kontrolünde size yapılacak masaj ile atabilir.

2500m² sağlık ve terapi alanı içinde, geleneksel Osmanlı motiflinin hakim olduğu Türk hamamı, Fin saunası, bio buhar odası, banleo aromaterapi vahası, Afizyon duş, 100m² kapalı havuz ve 2 adet aktivite jakuzi, tüm jimnastik programı uygulanabilecek modern cihazları ile donatılmış spor salonu, natürel vitamin bar, relax odası, Ayurveda Tai ve Bali konsept ve tüm dünya terapilerinin uygulandığı 10 kabin bulunmaktadır.

 

Alaiye VIP SPA

250m² Alaiye VIP SPA’ da geleneksel 8 kurnalı Osmanlı çinisiyle bezenmiş muhteşem Türk hamamı, Fin saunası, çift kişilik jakuzili çift terapi odası, buhar banyosu, macera duşları ve Uzakdoğu mistik ambiyansla dekore edilmiş masaj terapi odası, 50m² meditasyon ve yoga stüdyo odası sizlere hizmet vermeye hazırdır.