..
..
..
..
..
 
Concorde De Luxe Resort & Spa

KONUM: 5 yıldızlı lüks otel doğrudan Lara’ nın uzun, ince kumlu ve kendi plajında yer almaktadır.  Antalya şehir merkezine yaklaşık 16 km mesafededir.

 

TESİS: Bu modern tesisin toplam 402 odası mevcuttur ve müşterilerine resepsiyon, lobi, lobi bar, açık büfeli, klimalı ana restoran, 5 alakart restoran (İtalyan, Çin/Japon, Türk, Balık ve Et), çok sayıda bar, disko, internet kafe, mağazalar, 6 odalı konferans merkezi ve balo salonu sunmaktadır. Dış alanda havuz bar, plaj bar, mini kulüp (4-12 yaş), snack bar ve bir amfi tiyatro bulunmaktadır. SPA ve wellness merkezinde sauna, hamam, aroma havuzu, saray banyosu, özel banyo, ısıtmalı kapalı havuz ve fitness merkezi, ayrıca özel egzotik lüks kabinli ve jakuzili SPA bahçesi bulunmaktadır. Otel, yüzme havuzları bakımından da geniş bir yelpaze sunmaktadır: dinlenme havuzu, büyük yüzme havuzu, su kaydıraklı havuz, su kaydıraklı çocuk havuzu. Şezlong, minder, havlu ve şemsiye havuz ve plajda ücretsiz sunulmaktadır.

 

ODALAR: Tüm odalarda banyo/WC, saç kurutma makinesi, klima (merkezi sistem), müzik kanallı uydu TV, mini bar, kasa, internet bağlantısı, telefon ve balkon.

 

AKTİVİTELER: Ücretsiz: Akşam gösterileri ve canlı müzikli animasyon programları, basketbol, plaj voleybol, mini futbol, okçuluk, sinema, internet kafe, tenis kortları, tenis ekipmanları, mini golf, bowling, bilardo, masa tenisi, fitness merkezi, sauna, kapalı havuz, jakuzi, step, aerobik, su jimnastiği, “Games World” de elektronik oyunlar, satranç, tavla, jogging, su topu, pedallı bot, yelkenli, kano, rüzgar sörfü ve katamaran. Ücretli: SPA, güzellik salonu, masaj, talep üzerine bebek bakımı, motorlu su sporları (su ski, banana, parasailing, jet ski), dalgıçlık ve tenis dersi.

 

KONAKLAMA: Ultra her şey dahil: Açık büfe kahvaltı, öğle ve akşam yemeği, geç kahvaltı, snack bar ve plaj barda öğle ve öğleden sonra snack, öğlenleri pizza ve hamur işi, havuz barda salata servisi, dondurma, gece yarısı snack, 4 alakart restoranda yemek, 24 saat lobi barda ya da oda servisinde her türlü yerli ve bazı ithal alkollü ve alkolsüz içecekler. Barlardaki her şey dahil sattleri değişkendir. Ücretli hizmetler: Şarap bar, Puro bar ve Kahve salonu.

 

Carpe Diem Spa

Concorde De Luxe Resort bünyesinde yer alan toplam 4000 m² alan üzerine kurulan iki katlı Carpe Diem Spa sizi eşsiz bir dünyaya taşıyor.

Carpe Diem Spa, en modern ekipmanlarla özel tasarlanan bakım kabinleri, muhteşem bakımları, sessiz ve huzurlu atmosferi ile beden, zihin, ruh bütünlüğünüzü yeniden sağlayacak.

Masaj terapileri, Spa bakımları, Türk hamamında geleneksel kese ve köpük uygulamaları, dünyaca ünlü Fransız markası Thalgo ile yapılan yüz ve vücut uygulamalarının bütünleyici etkisini Spa Cafe’de çayınızı içerek ya da özel Spa bahçesinde dinlenerek tamamlayabilirsiniz.

Carpe Diem Spa’nın profesyonel kadrosu tarafından kişisel ihtiyaç ve gereksinimleriniz doğrultusunda size özel hazırlanacak programlar ve bakımlar sayesinde canlanın, yenilenin ve kendinizi şımartmanın keyfini çıkartın.

16 yaşından küçük misafirlerimiz SPA bakımlarından yararlanamamaktadır.