..
..
..
..
..
 
WOW Kremlin Palace

KONUM: Otel doğrudan Kundu sahilinde bulunmaktadır. Antalya havalimanına yaklaşık 20 km ve Antalya şehir merkezine de 20 km mesafededir. 

 

TESİS: Zarif bir dekorasyona sahip bu otel, klasik Rus tarzında yapılmış olup, toplam 837 odası mevcuttur. Müşterilerine resepsiyon, lobi, ana restoran, 3 alakart restoran (rezervasyonlu), çok sayıda bar, disko, konferans odaları, kapalı havuz, kuaför, mini kulüp (4-12 yaş), fitness merkezi, hamam, sauna, güzellik & sağlık merkezi, yarı olimpik kapalı yüzme havuzu, Jakuzi sunmaktadır. Bakımlı bahçesinde ayrı bir çocuk havuzu olan büyük bir yüzme havuzu bulunmaktadır. Şezlong, minder ve havlu kapalı havuzda ücretsiz olarak sunulmaktadır. Dış alandaki hizmet ve üniteler hava durumuna bağlı olarak değişmektedir.

 

ODALAR: Tüm odalar konforlu döşenmiş olup, halı zemin, banyo/duş/WC, fön, kasa (ücretsiz), telefon, interaktif TV Sistemi, Pay-TV (ücretli), klima (merkezi sistem/hava durumuna bağlı), mini bar (su, bira ve soft içecekler günlük konulur), internet bağlantısı (ücretli) ve balkon mevcuttur.

 

AKTİVİTELER: Ücretsiz: 8 tenis kortu (kuvars kumu-gün içinde), yeni başlayanlar için ekipmanlı 30 dak. tenis dersi, oyun merkezi, elektronik dart, playstation, bilardo, masa tenisi, mini futbol, squash, basketbol, darts, aerobik, stretching, fitness merkezi, sauna, hamam, Jakuzi, tavla, internet kafe, gün içinde spor aktiviteleri ve akşam eğlenceleri. Ücretli: Işıklandırmalı tenis kortu, özel tenis dersi/kursu, wellness merkezi, masaj, kese, solaryum, güzellik & sağlık merkezi, mini futbol ve basketbol için ışıklandırma, bowling.

KONAKLAMA: Maksimum her şey dahil: Açık büfe kahvaltı, öğle ve akşam yemeği, snack, öğleden sonra çay, kahve ve kek, alakart restoranda akşam yemeği (rezervasyonlu), gece yarısı snack, 24 saat boyunca her türlü yerli ve bazı ithal alkollü ve alkolsüz içecekler. Ücretli hizmetler: Oda servisi (24 saat), alakart restoranda özel şarap menüsü, La Gondola restoranda özel menüler, Sushi alakart restoran, Puskin kafe servisi, talep üzerine bebek bakımı, çamaşırhane/kuru temizleme, telefon, faks, tıbbi bakım ve hizmetler.

  Genişlik (m) Uzunluk (m) Işıklandırma Çim Otel' de 
Saha 1

68

105

-

Saha 2

68

105

-

Saha 3

68

105

-

Saha 4

60

105

-

Saha 5

55

90

-

Saha 6

55

90

-

Saha 7

68

105

Sent.

-

Saha 8

68

105

Saha 9

68

105