..
..
..
..
..
 
Rixos Hotel Premium

KONUM: Rixos Otel Premium Belek’ in uzun (1000 m uzun, 100 m geniş) ve kendine özel kumlu, çam ağaçlarıyla çevrili plajında bulunmaktadır. Antalya havalimanına yaklaşık 40 km ve şehir merkezine yaklaşık 50 km mesafede bulunmaktadır.  

 

TESİS: 405,000m2 geniş bir alan üzerine kurulu bu tesisin içinden, üzerinde gezinti yapma imkanına sahip bir su kanalı geçmekte. Muhteşem bir mimariye sahip bir ana binada ve 2 katlı bungalovlarda bulunan toplam 769 odası mevcuttur (605 standart oda, 90 Trojan Apart, 35 Suite, 37 Villa ve 2 Residence). Otel’ de, özel küçük yatların müşterileri taşıdığı 20,000m2 lik bir göl bulunmaktadır. Müşterilerine resepsiyon, ana restoran, çeşitli alakart restoranlar (Türk, İtalyan, Russ ve Fransız), çok sayıda bar, mini kulüpte özel çocuk restoran, Rixos Lounge’ da puro ve konyak, internet kafe, fitness merkezi, kapalı havuz, mini kulüp (4-12 yaş).

 

ODALAR: Odalarda halı zemin (Trojan odalar hariç), banyo/WC, saç kurutma makinesi, klima (merkezi sistem), kasa, oda ve banyoda direkt çıkışlı telefon, uydu alıcılı ve müzik kanallı 28“ plazma TV, mini bar (soft içecekler ve bira günlük doldurulur), internet bağlantısı (ücretsiz) ve balkon.

 

AKTİVİTELER: Ücretsiz: Sert zeminli ve ışıklandırmalı 10 tenis kortu, tenis ekipmanları, masa tenisi, bilardo (3 top), mini futbol, voleybol, basketbol, boccia, aerobik, okçuluk, dart, fitness programları, squash, sinema, yemek kursu, klasik sauna, Rus sauna, hamam, kar odası, yağmur odası, jakuzi, gündüz ve gece animasyonları, akşam gösterileri. Ücretli: SPA merkezi, güzellik merkezi, tenis kursu, masaj, hamamda kese, bowling, video oyunları, futbol sahası, bilardo (Amerikan ve Rus), internet kafe, VIP sinema, VIP sauna, solaryum, hamam parti.

 

KONAKLAMA: Ultra her şey dahil: Açık büfe kahvaltı, öğle ve akşam yemeği, alakart kahvaltı (rezervasyonlu), snack, çay, kahve ve kek, dondurma, gece yarısı snack, alakart yemek (rezervasyonlu), 24 saat her türlü yerli ve bazı ithal alkollü ve alkolsüz içecekler. Ücretli hizmetler: Premium ithal içkiler, değerli şişe şarapları, oda servisi, puro, VSOP konyak, tıbbi bakım ve hizmetleri, telefon, faks, fotokopi, çamaşırhane/kuru temizleme, talep üzerine bebek bakımı.  

  Genişlik (m) Uzunluk (m) Işıklandırma Çim Otel' de
Saha 1

68

105

Saha 2

50

70