..
..
..
..
..
 
Titanic Beach & Resort Hotel

KONUM: Denizcilik atmosferinde, efsanevi yolcu gemisi “Titanic” mimarisinde inşa edilen otel, Antalya’ nın yeni gelişen Lara sahilinin muhteşem plajında bulunmaktadır. Şehir merkezine yaklaşık 12 km ve Antalya havalimanına yaklaşık 10 km mesafede bulunmaktadır.

 

TESİS: Otel, 9 kattan oluşan bir ana binada ve 10 villada bulunan toplam 586 odaya sahiptir ve müşterilerine içerisinde palmiye ağaçları bulunan bir lobi, lobi bar, resepsiyon, 5 panoramik asansör, 1 ana restoran, çeşitli alakart restoranlar (İtalyan, Türk, balık ve barbekü), Türk spesiyaliteleri sunulan Otağ çadırı, çok sayıda bar, pastane, sinema odası, çeşitli mağazalar, kuaför, sağlık kulübü, kapalı havuz, jakuzi, sauna, hamam, fitness merkezi, 4 pistli bowling odası, internet kafé, oyun odası, mini kulüp (4-12 yaş), çocuk oyun parkı, disko, amfi tiyatro sunmaktadır. Dış alanda neredeyse tüm oteli her taraftan saran büyük bir yüzme havuzu, bir olimpik havuz, bir dinlenme havuzu (yarı olimpik), değişik su kaydırakları olan su parkı ve su kaydıraklı çocuk havuzu bulunmaktadır. Şezlong, minder, şemsiye ve havlu plajda ve havuzda ücretsiz olarak sunulmaktadır.

 

ODALAR: Tüm odalarda halı zemin, banyo/WC, saç kurutma makinesi, telefon, müzik kanallı uydu TV, mini bar (günlük doldurulur), kasa, klima (merkezi sistem) ve balkon bulunmaktadır. Engelli odalar standart odalardan daha geniş bir alana sahip olup, diğer özellikleri standart oda ile aynıdır.

 

AKTİVİTELER: Ücretsiz: Fitness odası, hamam, sauna, jakuzi, oyun odası, basketbol, plaj voleybol, okçuluk, teniz kortları (gün içinde), masa tenisi, mini, kulüp, motorsuz su sporları, disko. Ücretli: Işıklandırmalı tenis kortları, tenis ve squash raket ve topları, bilardo, dart, langırt, futbol sahası, bowling, sağlık merkezi, masaj, internet kafe (rezervasyonlu ve belirli saatlerde), elektronik oyunlar.   

 

KONAKLAMA: Ultra her şey dahil: Diyet ve diyabetik köşesi, akşamları çocuk büfe, açık büfe kahvaltı, öğle ve akşam yemeği, geç kahvaltı, pastane (kahve, çay ve kek), plajda karpuz servisi, Türk hamur işleri, gözleme, döner, Türk tatlıları, pide, meyve büfesi, dondurma, gece yarısı snack. Snackler gün içinde belirli saatlerde servis edilmektedir. 10:00-24:00 saatleri arasında barların birinde her türlü yerli ve bazı ithal alkollü ve alkolsüz içecekler. 23:00-03:00 saatleri arasında Submarine disko barda içecekler dahildir. Ücretli hizmetler: İthal Şampanya, marka şaraplar ve Premium alkollü içecekler (12 yıllık viski, konyak, pahalı likörler, vs.) alakart restoran (giriş ücreti kişi başı 10.-Euro), oda servisi, taze sıkılmış meyve suları ve talep üzerine bebek bakımı.

  Genişlik (m) Uzunluk (m) Işıklandırma Çim Otel' de 
Saha 1

68

105

-

Saha 2

68

105

-

Saha 3

60

90

-

Saha 4

60

90

Saha 5

54

92